Kategorier
Brandisolering

Brandisolering skyddar ditt hem mot brand

En brandisolering är det bästa du kan göra för att se till att din bostad eller din affärsbyggnad är så säkrad som det någonsin går mot en eventuell brand.

En brandisolering ökar säkerheten och gör ditt hem mindre känsligt om det skulle uppstå en brand. Det finns större chans att branden hålls under kontroll tills dess att brandkåren kan komma och släcka den helt och hållet. Det i sin tur kan innebära att liv räddas som annars skulle gått till spillo.  

Det är alltid hemskt när en brand bryter ut. Så mycket förstörs. Du kan få gå från hus och hem och i värsta fall kan de du älskar allra mest få sätta livet till. Det är ingen skrämselpropaganda utan helt enkelt kalla fakta. Ett hus som brinner ohämmat ödelägger allt i sin väg. 

Brandisolering ger motstånd och hämmar fortsatt brand

Se till att du får adekvat hjälp med brandisolering av din byggnad. På så sätt kommer den att kunna stå emot brand och du och de dina är mer säkra och trygga i alla lägen. Har du en stor byggnad där du hyr ut till andra är det minst lika viktigt. Det är många liv som kan stå på spel.

De allra enklaste åtgärderna du kan göra är att se till att det är tätt i alla springor. Kolla upp hur det ser ut runt dörrar och fönster i första hand. Köp brandtäta dörrar och skapa brandväggar som avskiljer de olika delarna i huset. Kolla alltid med ett proffs innan du gör något själv.