Kategorier
Bygg

Garageportar förändrade fasaden i Stockholm

Bostadsrättens garagedörrar såg hemska ut. Färgen flagnade och de hängde snett. Då beslutade äntligen styrelsen att köpa ordentliga garageportar i Stockholm.

Frustrationen var fullständig då ännu ett snöoväder hade ställt till det vid garagen. Då de låg med en sluttning tätt intill fanns det inte mycket utrymme, så när snön tog plats blev det svårt att öppna dörrarna helt. Det var det enda problemet som egentligen var tillräckligt för att frustrera Anna hela vintern.

Det andra problemet var att dörrarna var gjorda i trä och det var länge sedan de målades. Nederdelen började att fransas upp på grund av fukten och färgen hängde som flagor på dörrarna. Det var dags att tala med styrelsen så att de kunde ta upp diskussionen om att sätta in nya dörrar.

Det blir garageportar

På nästa möte togs det upp och förvånansvärt nog blev det bestämt. En av dem fick i uppdrag att hitta de dörrar eller garageportar som skulle ersätta de gamla dörrarna. Allt gick så fort att Anna började misstänka att de redan hade diskuterat saken innan hon kom med önskemålet. Två veckor senare var garageportar beställda.

Då kom företaget och började montera garageportar i Stockholm. Istället för dörrar som de haft förr satt nu garageportar som öppnades genom att rullas upp. Nu skulle snön aldrig vara i vägen igen på samma sätt som förr. Visst kunde den vara framför dörren men det var enkelt att skotta bort och den skulle inte hindra garageporten från att öppnas och bilen köras ut.